Social Media Party Glam!

8:25 5 Okt 2016

img_6254

Glam walk thru från lördagens Social Media Party! Leggo:

  1. Grundade med Benefits POREfessional primer och använde sen Världens Bästa Foundation, Armani Maestro Fusion! Gud den skiten räcker verkligen i ÅR för mig. Använder visserligen sällan just foundation men man behöver verkligen så otroligt lite av denna också, dryg som satan. Duttade sen loss med den givna concealern By Terry Touche Veloutee!
  2. Låste in fukten med löspudret By Terry Hyaluronic Hydra-Powder och svepte sen över some good ol’ Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder för lite extra färg i dessa trista tider.
  3. En av mina favorit-contourkit är också en av de allra mest basic! Sculpting Kit från Make Up Forever har bara två färger, en ljus och en mörk, och på mig funkar de perfa.
  4. Och eftersom det var megapartytime satsade jag givetvis på att köra mitt highlighter game strong. Gned Benefits Watt’s Up! rakt över kindbenen, fram och tillbaka, like I was starting a frigging fire. Sen låste jag in det med NYX Illuminator Blush och helv vad det skimrade hörrni!! Jag avslutade med Rebecca Stellas You make me blush! rouge för att ändå se NÅGORLUNDA ut som en människa av kött och blod och inte enbart se ut som C3POs syrra.
  5. Sedan följde självklart min slaviska brynrutin signerad Benefit: först grundfärg från Goof Proof Brow Pencil, utfyllnad och mer färg från Gimme Brow fibergel och avslutade per use med highlighter-gelen 3D Browtones för att skapa mer 3D-effekt och djup i brynen.
  6. Sen till min senaste baby Naked3 från Urban Decay!!! Besatt av varma rosa toner på ögonen nu och vill aldrig vara utan. Kluttade lite mascara, L’Oreals Volume Million Lashes, på mä sen. Och ärligt talat spelar det typ knappt nån roll vilken mascara från L’Oreal jag använder, aldrig testat nån från dem jag är missnöjd med?? Lätta att få på och av, sitter väl och ger pangvolym. Allt jag begär!!
  7. För att avsluta min golden rosey look körde jag Koko K lip kit från Kylie Cosmetics och som ni vet vid detta laget håller den skiten hela natten lång, krävdes aldrig en påfyllning trots trerätters och många (!) glas mina läppar.
  8. Och är det fest så är det, därför avslutade jag allt med att spraya på Urban Decays All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray! För när du verkligen vet att it’s going down och allt måste stanna på sin plats.

Och håret borstade jag bara igenom. Tror ni jag hann att göra något med det efter att ha köttat igenom oavstående?? Nänä

4 kommentarer | “Social Media Party Glam!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Malin skriver:

    Äääe så pass snygg! Vilket nr har du på foundation?

  2. Jasmine skriver:

    måste bara få detta sagt. Har alltid (obviously) tyckt att du är gorgeous men NU. NU är du drop dead gorgeous. Du ba skiner på varje bild.

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      men åhhhh TACK gullis!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG