Battle babes

8:36 27 Nov 2016

img_7543

Hej hjärtys!

Förutom att jag fortfarande är kortlös sen jag blev bestulen har jag haft en toppenhelg. Thank god för Swish amirite!! Och kanske rätt bra att jag inte kunde gå precis så bonkers som jag hade gjort på black friday hade jag haft kort. Nu fick jag typ settle för sidor med Klarna looooool men att gå på stan var det ju alltså inte ens tal om *personalen på Sephora andades ut*

Ovan bild är från igår när jag och Ida spelade skivor i ett dj-battle på Kåken! Har inte spelat där på år och dar så det var faktiskt sjukt kul att slungas tillbaka i tiden litegranna. Enda skillnaden är att tightsen sitter lite tightare och har blivit 258 ggr bättre på att lägga en god make! Vi vann deltävlingen av battlet i våras och nu var det kvarts- och semifinal igår. Vi vann kvarten men förlorade i semin. With pride tho!! Hade superkul och vi var skitbra! Fler bilder än ovan togs inte, det är så man vet att man hade en bra kväll u know.

Snart har vi lite fler spelningar coming up också, hojtar snart <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg