Brukar Bruket

7:45 10 Nov 2016

img_6888

L:A Bruket är ett sånt märke jag älskar när jag testat hos andra, men aldrig köpt hem åt mig själv! Jag har tänkt prova flera efter tips men det har aldrig heller blivit av *kroniskt fullt i badrumsskåpet*. Men så fick jag med mig dessa prover hem när jag var hos deras PR-byrå på helt andra ärenden egentligen!

Och jag är redan heeeelt såld på ansiktsoljan Petitgrain! Har varit på IVRIG jakt efter en ny ansiktsolja sen min Kiehl’s Midnight Recovery Oil tagit slut så timingen kunde inte vara bättre. Känner direkt att denna olja inte är lika torr som Kiehl’s utan tjockare i konsistens men går in HUR bra som helst ändå?? Har alltid bara använt olja nattetid men har testat denna även dagtid faktiskt!! Varit rädd att ansiktet ofc ska bli just oljigt under dagen men som sagt har det gått in jättebra och skönt.

Det enda jag ser som en liten törn är att dofterna är lite för starka för mig! Det tycker jag dock om jag tycker om väldigt, väldigt många eko-produkter? Jag är rätt känslig vad gäller dofter och vill gärna ha dem milda, även om de är ”naturliga” eller ej. Så denna olja doftar GOTT men mycket och smaken är som göten vad gäller det!

Känner jag mig själv rätt kommer jag att testa gränserna med denna! Se hur många droppar jag kan gosa på även dagtid tills jag tar det för långt och glänser som en använd stekpanna. Obs true story att jag jobbar så här! T e x den gången jag testade en ny hårolja lite väl mycket direkt efter en hårtvätt. Det såg bara såg ut som att håret aldrig torkade resten av kvällen pga så fettigt av oljan. Hihhi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG