Burgundy beauty

7:55 8 Nov 2016

img_6836 img_6837 img_6838

Fick unn-feeling och klickade hem en ny omgång från Kylie Cosmetics! Dels nya lip kits, för jag kan ju absolut inte sluta använda de jag redan har. Like, non stop usage sen jag köpte dem tidigare i våras/somras. Först köpte jag mer basic färger som Candy K och Koko K. Nu kände jag att eftersom jag vet vad kvaliteten går för vågar jag investera i fler färger!

T e x röda Mary Jo K – fatta dröm att kunna ha röda läppar hela natten långt, genom käk, dryck och pussar!! Kylies lip kits håller verkligen hela vägen, de behöver inte bättras på och försvinner först med vattenfast borttagning.

Ville även testa hennes ögonpaletter!!! Satsade på The Burgundy Palette som känns som en djupare variant av Naked 3 från Urban Decay som jag redan älskar. Dessa färger är ännu starkare och typ en level up! Känns kul att experimentera med ännu snäppet varmare färger så här när det bara blir kallare och jag blekare. Längtar efter att kladda på fejset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg