Jag älskar dig

10:30 8 Nov 2016

img_6864

FÅR jag vara lika lycklig över inköp av en ny diskmaskin som vid inköp av en dyr jävla väska??? Får väl se vår nya diskmaskin som en tidig födelsedagspresent till mig själv…………………..

Jajemensan det får jag visste. Är så lycklig!!!!! En ny typ av materiell lycka jag inte visste fanns. Jag älskar nämligen diskmaskinen mer än KANSKE allt jag äger? Vore det realistiskt är det typ den jag skulle rädda vid en brand. OCH SÅ gick vår sönder häromveckan. Exakt samtidigt som jag gick in i min jobbigaste rese- och jobbperiod kanske nånsin. Gick in i något svart hål psykiskt när den dog samtidigt som allt var så MYCKET!? Ja förlåt det kanske är megalame, men jag behöver diskmaskin för att ta mig igenom min vardag, det har jag insett. Har aldrig haft diskmaskin förrän två år sen och nu behöver jag den lika mycket som jag behöver syre i luften.

Tänk att en ful, klumpig plast- och metallgrej kan fylla mig med SÅ mycket lyckokänslor!!!! mvh fyller skitmycket år nästa vecka………………

3 kommentarer | “Jag älskar dig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linn skriver:

    Kan relatera så mycket! Jag bor i studentlägenhet utan en och håller på att bryta ihop :’D Jag och min sambo pratar om att köpa lägenhet efter plugget och innan ville jag ha bra läge och balkong. Nu går snacket mer såhär:
    -Titta vilken fin lägenhet jag såg på hemnet älskling!
    – Har den diskmaskin?
    – Ja!
    – Har den tvättmaskin?
    – Ja!
    – Vi tar den!

    Längtar så mycket till mitt liv med fler hushållsmaskiner!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Omg Linn!!! Jag längtar såååå hårt för din skull hahahahah förstår the struggle <3

      1. Linn skriver:

        Jag känner verkligen stödet, tack! <3 :')

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp