End of bday week!

10:10 20 Nov 2016

img_7322img_7307 img_7315 img_7316 img_7317img_7247 img_7318 img_7319img_7306 img_7320 img_7321

Nä hörrni. Härmed förklarar jag officiellt bday week ÖVER.

Tog med några av mina allra bästa personer i hela vida världen till nya stället Kasai igår! Vi åt på deras nedervåning, där har de konceptet dinner to club – och ni hör ju redan där att det låter som ett ställe för Zäta. Det var ett vansinnigt jävla drag också!!!! Utöver den goda maten och alla goda drinkar också. Det var SHOW med dans på borden och trolleri och all möjlig action?! Kändes extremt osvenskt, röjigt och riktigt, riktigt kul!

Sen gick vi vidare ut i natta och ja??? MINA GREJER BLEV SNODDA. Efter snart tio goda år i storstan ska väl jag åka på skiten också?? Har verkligen aldrig blivit besluten innan, bara glidit genom livet på nåt jävla bananskal av blessings. Nån redig jävla sopa till person stoppade ner näven i min väska och tog nästan allt däri. We’re talking allt här; äcklig gammal hårborste, läppennor, tuggummi, men också så klart trevligare grejer som plånbok, kamera och hemmanycklar. Och självklart var Kalle bortrest!!! Så denna utelåsta donna fick crasha på Evelinas soffa över natten och har sen hängt med en låssmed under eftermiddagen. Inleder mitt 28e år riktigt bra va!

Igår var jag ledsen mest av chock men tacolov blev inget oersättligt stulet. Alla bilder i kameran (enjoy my 765669 selfies, tjuvjävel!!!!!) hade jag laddat över till datan precis innan och all annan skit var liksom……………….. ja ha så jävla kul med min asgamla hårborste du?? Hoppas du också har Candy K som favoritfärg på Kylies läppenna?! UGH. Mest jobbigt nu är allt praktiskt som att försöka få ihop en tillvaro utan kort och sånt. Och det var inte svinfett att bli utelåst när man varit ute hela natten, ett stort anti-tips från mig till er!!!

PUSS O KRAM vill tacka alla som var med och bidrog till min bday week, JAG ÄLSKAR ER!! Förutom tjuven din soooooooooopaaaaaaaa. Nu måste jag vila i kanske tusen år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG