Like A Queen by Nelly!

3:47 19 Nov 2016

Hej mina älsklingar!

Nu är mamma hemkommen från ett preddy episkt bdayfirande (femte dagen i rad typ??). Nelly bjöd nämligen in till fest på ett SLOTT i Waxholm över natten! Vi skulle vara drottningar för en kväll typ – en roll som inte var svår för mig att sätta mig in i pga lever skiten. Så vem var jag att motstå detta perfekta sätt att fira sin (faktiska) födelsedag!!!

img_7096

Nellys egna sminktjejer fanns på plats och jag fick kinghjälp med ögonskuggan!! Försökte typ impa på dem och visa egna bilder på mina försök, ”funkar den här färgen på mig tycker du??” ”här körde jag lite mörkare vid globlinjen, vad tycker du om det??” ”borde jag inte ha så mycket vinge, vad tycker du passar mig bäst??” – ja det gäller att passa på att tvinga proffsen om råd när man har dem i sitt våld :((

img_7088

Uppe i sovrummet fanns en HÖG av kuddar och discokulor! Perfekt att däcka i. Min magiska klänning kommer självklart från NLY Eve!

img_7117 img_7118img_7126 img_7128img_7135img_7134 img_7176 img_7099 img_7108

Och se sen vilket drömmigt sällskap jag hade under middagen???? Lyxiga smårätter kom in och det avslutades även med en egen PRINSESSTÅRTA till mig och hela långbordet sjöng!! Vet redan om hur #blessed jag är okej? Jag och Parisa hade sån helluva time med våra bordsdamer Michaela och Molly, två riktiga stjärnor med häxskratt i MIN LIGA? Finns få saker som värmer mitt hjärta som rejäla kvinnoskratt. Det ger mig typ GÅSHUD att umgås med damer som brister ut i ett härliga, haggiga, högljudda asgarv! Det är även en av mina favoritaste komplimanger att få själv! Blir så himla glad då. Världen behöver verkligen fler haggor och häxskratt i tider som dessa!

TO BE CONTINUED med fler bilder från denna episka natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg