Kenzo x H&M!

9:59 2 Nov 2016

hm-x-kenzo-preparty58
Bild: elle.se
161101_2 161101_3 161101

Igår var jag lucky enuff att få gå på Kenzo x H&M presale-party! Köpte på mig alldeles för mycket så klart. Jag älskade ju verkligen det nya samarbetet!!! Dock tycker jag fan att priserna har stigit SÅ INNI de senaste åren, eller??? Minns när en kunde köpa lite av varje men nu är ju tex jackorna apedyra i designsamarbetena. Like vanligt designdyrt? Lite trist när en bara vill GÅ LOSS! Hehheh klart man alltid vill kunna köpa mer liksom.

Men festen igår var svinhäftig! Abonnerat på Story Hotel i stan fanns det massvis med rum, en med liveuppträdanden, en med fiskedamm (därav godispåsen!!), en bar med säng i (?!) och ett stort choppingrum så klart. Men som ändå fylls upp av oss choppingsugna pretty darn quick!!!

Enda problemet med kollektionen, OM jag nu hade haft råd att köpa hela, är ju att man inte har ett s.k Life To Match. Jag VILL ju inget hellre än att ha en hellång tigerkappa i fuskpäls och fyra olika färger men jag har inget life to match!!!! Huuuuu det är snarare mer sorgligt än att inte ha råd att köpa den öht.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg