Med brynen mot världen

7:25 11 Nov 2016

img_6896

Minus all uppenbar fullständig SKIT denna vecka så har den i övrigt varit pretty darn good för min del alltså?? Jag har nämligen haft nästintill NOLL planer och inget har varit mer välbehövligt. Har tackat nej till precis allt och även undvikit att boka in sånt som jag vet att jag ändå borde få gjort. För att NÄ. Den här veckan har jag behövt vila ut ultra deluxe efter all sinnessjuk fläng.

Behöver ladda upp lide extra då JAG FYLLER ÅR NÄSTA VECKA. Och som ensambarn är detta Årets Största Händelse så klart. Jag får fortfarande fjärilar i magen när det närmar sig min födelsedag tbh?? HIHIHI låt mig leva okej, hur många saker ger en butterflies i dessa dagar amirite?

Det enda som jag prompt vägrat avboka och som varit veckans enda plan var självklart min tid på Benefit Brow Bar på Sephora!!! För att komma upp i normalnivå igen med måendet typ. När världen rasar omkring en kan väl åtminstone brynen vara flawless!

3 kommentarer | “Med brynen mot världen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tove skriver:

    Kristin du almighty! Vi ska ha förfest imorgon men jag är så trött på att vi aldrig har en redig spotifylista att tagga igång med. Jag känner PÅ mig att du har en sådan? Finns möjlighet till en länkning? Trevlig fredagskväll :D

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      GULLIS! Sorry för sent svar, men självklart har jag en sån!!! https://open.spotify.com/user/kzetterlund/playlist/3CuyWiQ33UbsUCPNDlS5c1 Beats by Lil Zäta heter min stora samlingslista, sortera på nyaste för mina senaste favoriter men den är sjukt blandad med massa gamla hits också om du vill köra shuffle! <3 <3

  2. Hedda skriver:

    Vilken linje du gick på gymnasiet? Jag ska välja vilket jag ska börja på i år.. Vad tyckte du i stort om gymnasiet? Jag längtar iaf, men skulle va kul att höra vad du tyckte om att gå i gymnasiet.
    Din blogg äger!! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp