Redeye

9:48 13 Nov 2016

161111 161111_2

Jag bara måste tipsa om min nya jumpsuit!!! Passformen är AMAZE och trollar fram allt det du har och lite till. En god resår i ryggen gör det möjligt! Jag önskar att fler designers jobbade med resår, i typ så många plagg som möjligt?? Like, varför är mjukisbyxor de enda byxorna med resår i midjan? HUR fett är det inte när man hittar schyssta kostymbyxor med resår aja nu derailar jag. Jumpsuiten är från H&M i alla fall och jag köpte den bara häromdagen!

Hade på mig den i fredags på en födelsedagsfest och passade samtidigt på att testa min nya Burgundy Palette från Kylie Cosmetics! Har varit orimligt peppad på varma ögonskuggor den senaste tiden och jag gillade verkligen dessa skarpt. JÄTTEkonstigt pigment i vissa av dem tho, typ kräver tre lager, medan vissa var vrålpigmenterade och minsta dutt lös typ. Aja! Är nöjd med slutresultatet ändå, det kändes kul att testa nya färgskalor!!! Ögonskuggning är en av mina största insecurities vad gäller makeup faktiskt, så för mig var det här en *utmaning* heheh. Jag tränar fortfarande! Nu när jag närmar mig mitt 28e jordsnurr kan det vara dags att utmana sig själv lite på olika plan här i livet, om det så är en ögonskugga eller något större. Allt räknas!!

4 kommentarer | “Redeye”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. K skriver:

    Jag vill veta mer om den perfektion som är dina läppar!!!

  2. Julia skriver:

    WOW! Så jävla snygg!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      PUSS!!

  3. toter skriver:

    Ahh med ögonskugga är det aldrig riktigt värt att chansa. Denna lilla dam kollar alltid med the internetz först. Det varierar så himla mycket med bra och dåliga pigment. Mitt tips är att ALLTID kolla på temptalia.com pga hon är grym och har 100% integritet till skillnad från 99% av beautybloggers/youtubers, dessutom swatchar hon och betygsätter varje skugga inviduellt samt sammanfattar med snittbetyg. Spara pengar+get educated=winwinwin. Det finns liksom ingen ursäkt för företag att släppa dåliga produkter och paletter med ögonskuggor utan pigment och blandad kvalitet, ändå händer det igen och igen för att dom litar på att konsumenterna inte vet vad dom pysslar med. Motbevisa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg