Stor kärlek till minis!

10:41 1 Nov 2016

img_6766

Jag har varit på resande fot i två dagar nu och tänkte dela med mig av några resefavoriter ur necessären! Jag jobbar handbagage så långt det bara går, så alla är nätta och på max 100 ml!!

  • Lumenes CC Cream! Rätt täckande och lika bra för dem långa arbetsdagar som dem långa nätter på dansgolvet tycker jag. Går lätt in i huden och sitter som berget!!
  • & Other Stories Chamray Micellar Water! Sååå lätt att slarva med rengöringen när man reser tycker jag /mvh bäddar ner mig i hotellsängen och vägrar resa mig. Men det är ingen ursäkt att du har en megasäng plötsligt okej!! Upp och tvätta nyllet för fan. Denna funkar finfint och är i behändig storlek!
  • & Other Stories Canvas Perfume Oil! Hahhaha denna ser ni att jag redan nött ner som fan…….. Men den här minirollern är PERFEKT att ha med både i handväskan om du ska ut på stan bara eller på resa. Fler dofter i såna här förpackningar tack!!!! Just denna är en megafräsch bomullsdoft, så perfekt för mig som reser mycket i jobbet och vill ha en doft som funkar till allt. Men hade ju ej skadat att få lite spännande, kryddiga dofter i samma size *snälla tomten*
  • Caudalie Beauty Elixir! Min favoritaste ansiktsspray som jag har en biggy av där hemma har jag givetvis sett till att skaffa i minisize. Jag liksom VAKNAR av denna spray. Doften är helt magisk och den går in snabbt finfint i huden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg