Drittgoda december

3:00 17 Dec 2016

img_7839 img_7840 img_7841 img_7842 img_7843 img_7844

Några av de godaste grejorna jag ätit nyligen!

  1. Klassisk bananpannkaka med (mucho) Nutella och blåbär! Min goto helgfrulle.
  2. En drittgod sötpotatissoppa!! Min blev inte lika sexig som på receptbilden men även denna sol har fläckar tyvärr.
  3. Jag fick kjempefeeling (okej jag ska sluta nu) och bakade en TYP sockerkaka med saffran?? Utgick från recept av kingen Baka med Frida, men hade inte prick allt hemma utan typ creme fraiche istället för filmjölk. Och hade inte sån cool form som hon etc etc etc. Men det är inte the looks that count när det kommer till bakning! LOL jag testade och det funkade asbra oavsett iaf!! DÖR för hennes recept och hon verkar så underbar.
  4. Vintertid är gröttid! Jag har dock varenda jävla DAG glömt att köpa risgrynsgröt så får nöja mig med mannagryn under tiden. Not complaining tho, älskar mannagrynsgröt!!! King kombo med blåbärssylt.
  5. Firade lilla julafton med gamla kollegorna/finaste vännerna och vi lagade en grönkålspizza av ALLT i världen man kan laga. Tbfh var jag halvskeptisk till the outcome men f me uuuup vad gott det var??? En sak som är rolig när vi äter ihop är att jag seriöst ALDRIG hinner fota vår mat pga aldrig träffat ett gäng människor som äter snabbare!! Hann liksom fånga dessa två sista slices? Bara en av tusen anledningar till varför jag älskar dem <3
  6. Och imorse då?? Om jag blev väckt av Kalle med ett ”nu finns det snart färdiga fattiga riddare i köket!!”. Han är min frukostking, brukar smyga opp om helgerna och laga åt mig så jag får gona i sängen lite extra. NEJ jag kommer aldrig aldrig aldrig släppa taget om honom NEJ!

Fan vad jag älskar december hörrni. Mat- och snarrmässigt är det bästa månaden! Det är en feast bakom varje hörn och jag lever för den skiten.

En kommentar | “Drittgoda december”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jasmine skriver:

    GRATTIS Z!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg