Ringaling!

8:37 20 Dec 2016

margarita-ring

Nu börjar bridezillabloggen!

LOOOOL skoja

eller

hehe nä men en grej som helt seriöst is getting to me REDAN är detta med ringar? Kalle hade ju köpt en mer symbolisk ring för själva frieriet och nu ska vi välja ut ringar ihop. Och det är nu det blir (svinkul men också) förvirrande!! Jag har ju alltid sett förlovningsringen som den mindre, enklare ringen och att själva vigselringen är den ”maffigare”, typ med en större sten.

Men nu har jag förstått att folk inte gör så längre?? Det verkar vara en Gammal Svensk Tradition (att jag just skrev de orden?). Numera kör folk tydligen på Amerikanska Film-stilen och förlovningsringen ska alltså vara den maffiga med en sten???? För mig är detta helt bak och fram?! Känner mig som en riktigt gammal rockmormor nu som vill köra på the old fashioned way.

Men det känns ju såå uppochner att man ska ha den stora ringen först och sen på vigseln, THE REAL DEAL och det feta som ska firas, då tar man på en mindre ring……….?? Det är ju själva giftermålet som är grejen, det här nu är ju bara en highway to heAVEN……………… Jaja som ni märker har jag uppenbarligen vissa delar hos mig som vill Värna Svenska Traditioner hur sjukt det än må låta för nä det där nya amerikanska känns inte som något för mig.

PS det blir nog ringen ovan oavsett ;)))

PS2 TACK IGEN alla som hör av sig, kommenterar, ALLT, jag älskar er <3

10 kommentarer | “Ringaling!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    GÖR SOM DU VILL! Min plan är att bara ha en ring. Förlovningsringen! Stor flådig och med sten. Sen tar jag av den innan bröllis och graverar in datum och magiska besvärjelser, och sätter påt igen under vigseln. Gillar inte dubbelring :////// (På mig då, lol subjektiv smak såklart! All brides are beautiful.)

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      omg det här skapar alltså EN TILL nivå i förvirringen – att bara köra EN ring alltså?! aldrig hört eller tänkt tanken men självklart kan man ju göra så. och ja, jag håller med – man ska göra som man vill! problemet är ju bara att veta exakt vad man vill hehehe…. <3<3

  2. Anna skriver:

    Smederna Lantz på nybrogatan är grymma! Gör din ring precis som du vill ha den. Fick min IDAG (!!!) efter att ha friat till min dude för ett tag sen.

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      åh tack för tips och GRATTIS duu vad roligt!!! <3

  3. Linn skriver:

    Lite samma sits här efter att min pojkvän friade för en vecka sen! HUR ska en ens kunna välja ut en sån sak bland allt bling i världen? Skatan i mig slåss för fullt med den mer praktiskt lagda sidan… Go bridezilla säger jag, behöver all inspiration och tips jag kan få ;)
    Och grattis igen, bästa och pirrigaste känslan ever!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      åh grattis du meed! hahhaha eller hur, skata vs bekväma jag…!! i’ll keep u posted <3 <3

  4. Paula skriver:

    Stort Grattis!! Hade precis samma tankar när jag förlovade mig. Men blev en blingigare förlovningsring. Mitt tips nummer 1 är att köpa ringen på Blue nile eller iallafall diamanten. De är störst i världen när det kommer till diamanthandel på nätet. De har sjukt mycket att välja mellan och alla diamanter är certifierade och man vet att det inte är konfliktdiamanter. Köpte en ring med 1 karats diamant och platina band. När jag värderade om den hos en certifierad värderare i Sthlm var den värd mer än dubbelt. ? Maila om du har frågor!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Shit tack!!! det ser ju grymt ut. är dock fortfarande i moden att jag verkligen måste prova loss i butik först, så man iaf får en känsla av vad som ser bra ut/man är bekväm med på fingret först innan man plockar ihop nåt eget… men megatack för tips, siten verkar grym!! <3 <3 <3

  5. Julia skriver:

    Bridezillabloggen <3 finns inget jag hellre vill ha tbh, jag blev ocksa friad till for nagra veckor sen sa ar i helt ratt mindset for det hehehe.

    Sa glad for din skull! Ni verkar sa sjukt gulliga. Det har med ring var SVART tyckte jag! Valde ocksa ut tillsammans med min partner och det var himla kul. Men jag hade en sa tydlig bild av vad jag trodde jag ville ha innan vi borjade leta, sen nar jag faktiskt provade sa sag den sortens ring helt fel ut pa mina (extremt langa) fingrar. Den jag faktiskt valde var raka motsatsen i stil, men nu kan jag inte tanka mig nan annan ring!! ahhhh vad kuuuuul ser sa mycket fram emot att se vad du valjer i slutandan <3

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      ÅH är det sant!! Hhehehe i’ll see what i can do for u <3 och taaaaack! <3<3
      ja men precis, det är ju så sjuuukt svårt! och fattar precis vad du menar, att det kanske inte ens passar så som man föreställt sig!? därför jag är lite rädd att beställa random från en sajt, känns man måste prova ut riktigt jävla noggrant…. jaja vi får se!! men grattis till dig också gullis <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg