Be weary of the ways of the world

8:33 20 Dec 2016

Min idol och stilförebild Solange fortsätter leverera år 2016! Inte nog med att hon släppte ett av årets överlägset bästa album, de bästa videosarna och sprider sin all around klokma i denna värld. Hon uppträdde på The Tonight Show med Jimmy Fallon nyligen med ett medley av ”Rise” och ”Weary” från albumet ”A seat at the table” och OOOOM hon gjorde det precis som den kingarnas king hon är!

Precis som i ”Cranes in the sky”-videon bär hon och hennes körtjejer en ascool sammansvetsad utstyrsel och då precis som här skapar det ett så MÄKTIGT intryck!! Allas synk på scen, rösterna, Solanges vackra ord ÅH allt är bara så tusenprocentigt perfekt.

Solange ger mig sånt galet hopp om artisteri och typ KONST generellt. Hela hon gör mig så jävla glad! Älskar henne och hoppas typ på #Solange2020 faktiskt!!

2 kommentarer | “Be weary of the ways of the world”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    du, TACK för att du skrivit om henne så många ggr, det gjorde att jag upptäckte Solanges himla storhet och det finns få grejer som får mig att må så bra som allt som har med henne att göra med, allt det som du precis sätter ord på!

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      YAY Emma vad roligt, blir så glad att höra detta!! :D <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg