Velvet on velvet

8:32 19 Dec 2016

Innehåller adlinks

img_7923img_7922img_7924

Här har vi några fler bilder från i lördags, preproposal aka pre gråtfest :) Så där samlad var man ju inte direkt senare om vi säger så! Kvällen till ära, helt ovetandes om allt ofc, valde jag det säkra kortet 100% sammet. Teamade ihop plisserat med krossat och vi kan ju alla vara överens om att det var en hejdundrande jävla succé uppenbarligen??

Satt även och sminkade mig i nästan två goda timmar, det var ju som bortblåst sen hahahahah!! Som pricken över i:et var jag dessutom nyfixad i håret av kingen Gabbi på Bangerhead Studio! Och ja, håret var väl det enda som höll sig i någorlunda form under resten av kvällen??? ELLER NEJ JUSTE tills jag fick en stor fet puss av mina bestie Ida, som hade knallrött läppstift, på huvudet så jag fick ett stort, rött avtryck rätt på håret. Men ska det firas så ska det firas hörrni! Och då kan man lika gärna köra in i kaklet med både kropp och själ och ha pussavtryck precis överallt.

klänning – Gina Tricot, stövlar – Asos

PS ni anar inte hur glada vi blir av alla era gratulationer!!!! TACK IGEN ni är bäst <3

5 kommentarer | “Velvet on velvet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    tänkte på dig när jag såg den här?? är tyvärr för liten för mig annars hade jag slagit till direkt!!! kramis och grattis till förlovningen!!!!!!!!

    1. Emma skriver:

      http://www. tradera.com/item/162403/271930536/ida-klamborn-s-s16-top-size-38

    2. Kristin Zetterlund skriver:

      ÅH gullis taaaaack <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg