Skogsmys en söndag

8:05 23 Jan 2017

IMG_8591 IMG_8592 IMG_8594 IMG_8595

Min söndag tillbringades i Sandviken believe it or not! Jag och Karin körde en tåg-roadtrip för att hälsa på Julia som bor där med sin lilla familj <3 Karin och Julia var två av mina närmaste närmaste under gymnasiet, vi bodde praktiskt taget ihop under de åren, men har sen dess har ingen av oss bott i samma stad. Men att ses igen är alltid som om det var igår senast! Har velat åka och hälsa på i Sandviken sååå länge men ni vet när saker bara inte blir tf AV?? I julas spikade vi äntligen ett datum i alla fall och jag är så glad att det blev av!

Förutom att hälsa på hemma hos dem så var vi i (på?? gud) Högbo Bruk och WOW! Det var en pangfin dag, vi gick en långpromenad i skogen, besökte Björk & Berries butik på plats och åt extremt god mat på hotellet. Allt var så vackert, mysigt, härligt och GOTT! Sån där naturskönhet runt hörnet är en inte bortskämd med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp