Face helper

9:52 2 Jan 2017

img_8120

Som den gulliga lady baby jag är köpte jag en Foreo till min mamma i julklapp!! Har själv ingen ansiktsrengöringmaskin men tycker så klart att min mami är värd det allra bästa så tänkte att om nån ska ha en är det hon.

Är själv sugen på att skaffa en så klart pga beauty hoarder lol. Det var liksom inte ens länge sen jag började med micellärt vatten i min rengöringsrutin och dvs blev ”ren på riktigt”. Men nu känns det som jag inte kan få nog av rengöring?? En maskin känns som det ultimata steget verkligen. Vi får se hur det blir med det är, är egentligen inne i spar-mode MEN när det gäller skönhet vet jag knappt några gränser fan.

Är det någon som har en Foreo eller liknande och vad tycker ni om dem?

3 kommentarer | “Face helper”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maija skriver:

    Jag har en och fick förvisso den i julklapp (disclaimer) men I LOOOOVE IT!! Gud alltså känner verkligen att det är no turning back på den fronten. Försökte researcha en massa innan jag slog till (pre way too generous santa då) och skulle rekommendera foreo go för att jag tbh inte fattade vad skillnaden mellan den och luna 2 var?? Utöver att den är mindre då, trots lika stora borstdelar eller vad man säger? Unna. Dej.

  2. cecilia skriver:

    Jag har en foreo och har använt den varje dag sen köpet! och de är bland de bästa jag gjort, älskar den och känner mig liksom inte ren om jag inte använt den!! sååå värt :)

  3. Nicole skriver:

    Jag ska gifta mig i sommar och måste börja bygga upp en fantastisk hy IGÅR?! Är en dummer som i dagsläget typ bara tvättar bort med duschkrämen närmst till hands och har på någon återfuktande kräm, så inte så konstigt att min hy är… sorgsen? Hjälp mig kit:a upp mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG