Hey NYC, it’s me!

8:08 4 Jan 2017

new-york-30 new-york7 new-york14 new-york35 new-york40

Ja hörrni!! Något jag själv lite förträngt är att jag åker till NEW YORK imorgon?????

Jag har liksom glömt det mitt i all jobbhets och tagit en dag i taget, men nu åker vi ju för fan imorgon. Jag har varit där flera gånger, men nu var det ändå ett par år sen? 2012 to be exact! Syns det på ovan coola Instagramfilter eller hahahahhahaha!! Jag och Kalle hade inte varit ihop så värst länge och vi åkte och hälsade på Masha och Asrin, två av de coolaste jag vet. Agnes var också där!! <3 Tänk att det var innan vi kände varandra så bra som vi gör nu och att vi reste ihop igen nu i somras i Barcelona.

Jag köpte min första riktigt dyra väska i butik (bara fyndat vintage eller på superutförsäljningar tidigare, jag är som sagt besatt av att göra KAP och har alltid varit). Den Balenciagan alltså, finns INGET jag äger som har en bättre pris per användning! Så bra köp. Minns att det var maj och trodde att det skulle vara vårskönt men det var typ tropisk värme hahah. Hade inte riktigt packat för det.

Den här gången kommer det vara KALLT! Typ som hemma. Men jag vet att jag absoluuut inte får klaga lol och det gör jag inte heller. Semester är semester! Och New York är New York!! Hade inte heller tänkt choppa något särskilt (för en gångs skull jeez) utan tänkte mest ta det lugnt och äta och dricka gott.

Har ni tips på god mat och dryck får ni gärna hojta till er tjej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg