Highs & lows 2016

9:33 3 Jan 2017

IMG_3877

Tänkte göra en årslista från Underbara Clara! Hojojoj den tog sin lilla tid att fylla i!

——

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? Heheh rätt obv men förlovade mig?? Och reste till Japan!!

Genomdrev du någon stor förändring? Lovade att ingå ett bindande kontrakt med någon om vår eviga kärlek, så absolut. Och så bytte jag jobb! Två ändå major grejer.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? OMG JA! Mina två käraste barndomsvänner, Ellinor och Julia, fick båda två varsina av de coolaste ungarna i år.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? Äme guu så mycket förlovning här nu men förlåt. 17 december så klart!!! Annat är kanske inte specifika datum men Japanresan m.m!

Dog någon som stod dig nära? Huvaliga nej!! #blessed

Vilka länder besökte du? Finland överlägset mest iaf haha!! Men även Japan, Italien, Spanien, Malta, Tyskland, Danmark. Hmm ja det var nog det va! SÅ nöjd med mitt reseår 2016 tbh, perfekt balans av det jag älskar mest – strand o city.

Bästa köpet? Well någon ”riktig” förlovningsring hann vi aldrig köpa 2016 (och nej har fortfarande inte hittat rätt än haha soo). Det måste väl vara alla resor då?? Och mat. Och min Loewe-väska mhehe.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Hahahha okej vad ska jag svara här annat än: att bli friad till. Men så mycket allmän livsglädje i år! Från vänner, familj, nytt jobb, resor, ja jag säger ju att 2016 har varit riktigt godt för mig.

Saknar du något under år 2016 som du vill ha år 2017? Alltså jag tror fan inte det?? Utan jag tänker typ att jag vill ha mer av samma. Mer glädje, skratt, kärlek, kul, Kalle, vänner, familj, gos, resor, mat. Mycket vill ha mer u know!! Men jo självklart skulle jag vilja ta ner mitt tempo några gram. Jag tar mig fortfarande alltid an för mycket och flänger runt. Jag ska bli bättre på att tacka nej och bara njuta av lediga stunder.

Vad önskar du att du gjort mer? Samma som vanligt, umgåtts med vänner och tränat. Men också, tagit mig tid för mat?? Jag är en picky eater och har dessutom stressmage. Så fort jag inte är i balans tas det ut via magen och jag får antingen ont, tappar aptiten eller så blossar rent av magkatarren upp. Och i år har min mage faktiskt varit lite ur balans trots att jag varit så *glad*. Men det hänger ju ihop med ovan nämnda ”tacka ja till för mycket”. Så fort jag blir för stressad går det som sagt ut över magen och då äter jag typ bara godis till middag och helst skräpmat till lunch, för det är det enda som går ner. När jag inte är uppe i varv har jag mer tid för att laga ordentlig mat och det i sig är ju bra för magen, så det blir ju en bra cykel.

Vad önskar du att du gjort mindre? Snoozat lol!!!

Favoritprogram på TV? Såna som jag upptäckte först i år/kom i år: The Mindy Project, SKAM, Edit Talkshow, Insecure, Better Things, Downton Abbey hmmmm det är dem jag kommer på nu!!

Bästa boken du läste i år? ÅH va svårt. Men jag avslutade ju äntligen Engelsforstrilogin så jag måste ändå säga det. Och The Cursed Child!! Fastän det typ inte är en BOKbok. Även Tripprapporter vill jag säga kvalar in pga så unik och cool upplevelse. Men där har vi en till grej: läsa mer böcker 2017! Det säger jag iofs varje år men ändå. Jag är ju en bokmal i grunden men ger mig själv aldrig nog med tid bara.

Största musikaliska upptäckten? Svåååårt. Men jag kanske ändå säger Chance The Rapper som artist jag verkligen aldrig lyssnat på innan i år, men hans ”All night” blev enligt Spotify min mest spelade låt i år (!!!). Så det är ju en procentuell ökning som heter duga (GUd vilket konstigt uttryck aja).

Vad var din största framgång på jobbet 2016? Åh well hela mitt nya jobb i sig typ?? Pangtjänst på ett pangföretag och jag trivs som en fisk i vattnet. Att få jobba med godis och choklad som jag själv ÄLSKAR är något så få förunnat. Får vara med och lära med och vara med och driva så otroligt spännande och utvecklande projekt och alla runt mig är världens härligaste!

Största framgång på det privata planet? Haha. Igen. Förlovningen!! Sorrynotsorry.

Största misstaget? Det där med tiden för sånt som är viktigt för mig: vänner, träning, maten, böcker!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? GLADARE!

Vad spenderade du mest pengar på? Resor och mat nog va??

Något du önskade dig och fick? Well jag önskade ju verkligen att jag fick mitt jobb och det fick jag!! Eller önskade och önskade, I busted my butt för att få det haha så det är all skills and no luck, mind you.

Något du önskade dig och inte fick? Mindre fruktansvärda bakfyllor.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Firade en hel jävla birthday week!! Avslutades ute på Nelly Castle och sen med en av årets mest rejäla utekvällar (där jag även blev bestulen på hela väskans innehåll………………). Ett av de bättre firandena i mitt liv minus stjälandet!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer tid för bara mig att göra gosiga grejer på, vare sig det är träning eller en fika med en gammal vän. OCH om jag hade ett badkar </3

Vad fick dig att må bra? Kalle, alltid.

Vem saknade du? Så många vänner och min familj.

De bästa nya människorna du träffade? Hmm alltså jag är extremt restriktiv på vänfronten and keep my inner circle small and close. Men en sån som jag träffat först i år och som jag gillar såå mycket är bland annat Awa!

Mest stolt över? Mig och Kalle faktiskt. Inte att vi har overcome något i år eller nånsin egentligen, men bara att vi fortfarande är så starka och lyckliga ihop. Han är i alla lägen min klippa och den som gör mig mest lycklig av alla jag nånsin mött. Jag tänker ibland på worst case scenarios som kan hända i livet men när jag känner efter känns allt fan görbart så länge vi har varandra. Jag är på riktigt hellre hemlös med honom än bor i ett slott utan honom! Och jag är så jävla tacksam och stolt att vi fortfarande känner så här efter fem år ihop. Faktiskt mer nu än någonsin förr tror jag? Det är som om kärleken verkligen bara växer för varje dag. När man inte tror att man kan älska någon mer, så känns det som om vår kärlekshorisont faktiskt inte har någon ände. Super cheesy men the honest to Solange truth!

Högsta önskan just nu? Självklart går min önskan ut till omvärlden eftersom jag själv är så jävla in bliss. I en tid av bruna vindar, Trump, krig och flyktingkriser behöver vår värld all kärlek den kan få just nu.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Prioritera min tid bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg