Women’s March continues!

8:22 24 Jan 2017

IMG_8600IMG_8603

Don’t know about you men SÅ många styrketårar jag fällt till all bevakning av Women’s March i helgen. Alla de miljontals jorden runt som samlades och enades. Det var så obeskrivligt vackert att se uppslutningen av ett sånt starkt, globalt systerskap!!! Det finns literally inget som rör mig så till tårar än scener som de vi fick se. Allt från Rihanna på plats utanför Trump Tower (!) till folkmassor, witty ass signs (ofc<3) och mäktiga tal.

Jag vill liksom aldrig att detta ska ta slut, jag kan läsa se lyssna njuta in i OÄNDLIGHET. Tillsssss jag inser att det vi protesterar är ju patriarkatet och bäst av allt vore ju faktiskt om det bara krossades. MEN tills vi kommer till ett sånt utopia måste vi keep this spirit up!!!!!!! Det har liksom bara börjat nu.

PS. ett tips om du känner som jag: gå på boxningspass och tänk på Trump – det är typ den bästa träningen du kan få i’m telling u!!! Slåss aldrig så hårt och så från hjärtat. Jag går därifrån med en glöd som jag hoppas genomsyrar allt jag rör vid.

En kommentar | “Women’s March continues!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. felicia skriver:

    vart är örhängena ifrån? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG