Hattyfnatt

3:30 5 Feb 2017

IMG_8805 IMG_8815 IMG_8817

Försökte blogga igår men kunde faktiskt knappt lyfta fingrarna………………. SÅÅ schleten tyvärr. I fredags var vi nämligen på fest hos våra kära vänner på Ciceron! De styr alltid de absolut sjukaste festerna, vet ingen som toppar dem!! Så när de kallar då kommer man springandes to say the least.

Denna gång var temat the mad hatter tea party, från Alice i Underlandet. Jag och mitt squaaa insåg dock när vi satt och gaggade innan att vi inte ens har några hattar??? Så jag fick dra fram reservlagret från en halv bortglömd byrålåda till hela gänget. Ida och Zeb fick varsin keps, Eve en sjal (hahahah kvallar inte ens men hon var def snyggast av alla åtminstone) och själv fick jag min Minionmössa jag köpte i Japan. Suuuuperrimliga hattar indeed. Kvällen som fortlöpte var en sån där kväll som var så rolig att vi inte tog några kort ens?? Lyckades fånga den här drinkfontänen WHOPEEE. I själva verket var allt så fett att det hade inte ens gått att återge men men. Hela taket var täckt av paraplyer, ballongrum fanns, slushmaskiner med slushdrinkar……… jajajaj det går som sagt inte att återberätta!!!

Dock var jag ändå rätt bra på att uppdatera mina Insta Stories från kvällen! Där hänger jag rätt mycket så glöm inte att följa mig på Instagram <3 @kristin.zetterlund :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp