Balett, Swiftr och perfekta tights

7:32 6 Feb 2017

Innehåller adlink

IMG_8832 IMG_8834

Kolla på mitt glansiga lilla ansiktsmaskade ansikte va!! Så där glansig låter jag mig vara helgerna långa, då maskas det nonstop nämligen. Ska gå igenom lite favoriter med er senare!

Anledningen till varför jag visar opp mig själv i träningskläder från helgen är för att jag numera är ambassadör för nya träningstjänsten Swiftr! Har redan testat nya kampsportspass och balett genom dem och har haft sååå kul! De har så brett utbud så jag ser fram emot att testa allt mellan himmel och jord. Ovan bilder är innan balettpasset, i min lilla dansknut heheheh. Jag har ju dansat i hela mitt liv men har inte som vuxen haft möjlighet att gå på ”riktiga” pass men Swiftr är anslutna till flera riktiga dansstudios så äntligen har jag min chans igen!!! Slussades tillbaka 10 år i tiden under baletten hihi såååå mysigt.

Ville också visa upp mina king tights! Självklart från Adidas med lufthål för ordentlig ventilering ahahaha. Modellen heter Supernova, de har en perfekt hög midja och passform i övrigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG