Nonstop-unnet

8:02 8 Feb 2017

IMG_8853

Som jag nämnde med non-stop-ansiktsmaskande i helgen hade jag i princip en full on beautyhelg! Naglar, träning och BRYNFIX hos queengen Felicia på Benefit Brow Bar. Känner mig aldrig så snygg som efter ett besök hos henne!! Som att äntligen få tillbaka sitt fejs igen.

Beauty on the outside men tyvärr inte on the inside tho?? Jag utförde ett oplanerat och ogenomtänkt experiment på mig själv; hur länge kan jag överleva på skräpmat och snarr? 72h gick det!! Dvs hela tiden jag var gräsänka i helgen också hheheheh *coinkydink or not*. Men alltså jag minns typ inte jag åt så renodlat med strunt som denna helg och verkligen nonstop också. Not a bad thing om en har lite balans ju, men här var det liksom ett oavbrutet intag av Delicatobollar ISTÄLLET för riktiga måltider och well, I’m paying the price now. Sura uppstötningar och orolig mage konstant!! Knappt kunna sova ens. Jag är all about unnande men det här var verkligen att dra det för långt och nu är jag knäckt som sagt. Men då vet jag det! Får begränsa mig till 48h som vanligt istället…………………… ;))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG