I went from me and you to walking right out on you

7:38 7 Feb 2017

Vi måste prata om Mariah Careys nya låt ”I Don’t”!!!!! Som trogna läsare vet by now LEVER jag för hämnd berättad genom film, musik, böcker, u name it. All den bästa kulturen är skapad utifrån hämnd?? Och här har Mariah skapat en riktig ultimat breakup anthem med tillhörande queeng video.

Först och främst matchar hon sina bilar till sina sexiga outfits?? Vita bilen till vita bodyn med spets och svarta bilen till svarta lackbodyn…………………. Redan där är jag såld :) Sen har jag läst att bröllopsklänningen hon bränner är The Actual $250k custom Valentino bröllopsklänning hon skulle bära på sitt bröllop med sin ex-fästman Bobbo-Billionaire McWhatshisface!! VEM GÖR SÅ!? Jo, en fkn legend that’s who. Som om vi inte redan visste att Mariah var det :’)

Bonus är YGs feature, jag älskar YG. Kanske inte hans starkaste insats här men vet ni vad, Mariahs stjärna måste få lysa klarast för så funkar det när man ingår ett samarbete med henne. Låt henne skina bara, gör det. Så YG gjorde detta briljant ändå tycker jag!! Överlag har videon en riktigt go 90-tals r’n’b-vibb och låten är tung som fan. På repeat hos mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG