Mat & face – igår vs. idag!

9:25 26 Mar 2017

Igårkväll:

Idag:

Ja lite skillnad hörrni?? Igårkväll djade jag och Ida på nya stället Ibu, vi drog med några tjejkompisar och åt där innan. WOW vilken mat och vilka drinkar!!!! Sen gjorde vi vår grej och hade superkul! Jag var strAssed out med bling runt hals och i stora hoops och trivdes som en fisk i vatten. Brukar aldrig ha hoops när jag spelar för det är inte så praktiskt med hörlurar hahah men ibland slår hjärtats längtan det praktiska i verkligheten. Både hoops och halsbandet är från River Island btw, de är pålitliga vad gäller strass for the people.

Lite skillnad mot dagens nivå! Sov ut men vaknade lite chockad då jag tyckte jag sov ut lite väl? Hade glömt att det slog över till sommartid inatt :)) Gick upp och gjorde mig en bloggvänlig jävla acaibowl. Hade sånt pulver hemma tydligen haha så passade på. Aldrig gjort egen, men det blev rätt bra! Sen testade jag en ny Glamglow-mask, deras Gravitymud, som ska vara lifting och är peeloff vilket jag älskar. Coolast är dock att den är helt silvrig!! Hahha not gonna lie, bara det distraherar lite så tänkte knappt på känslan tbh………………… Man känner sig som en cool robot och det är ju alltid nåt bara det. Efter det har jag inte gjort många vettiga knop, kollat serier och monterat lite Ikeagrejer hemma. Unnade mig att iNTE gå ut i solen ens en gång!! Inte för jag inte orkade utan bara för att unna mig lite anti-carpe-diem:ing. SkönT!!

Inlägget innehåller adlinks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp