Patched up

5:27 11 Mar 2017

IMG_9380 IMG_9381IMG_9424

Nu har jag en sån där drömmig helg igen! Eller okej jag är gräsis igen så det är väl inte hELT perfekt men hur #blessed kan en person vara egentligen, right?

Igårkväll hängde jag med mina hermanas och vi spelade Harry Potter TP som jag fått i julklapp. Pinsamt nog förlorade jag (?????). Skyller på otur med frågorna för kunde svaren på flera av de andras frågor men just de jag fick – not so much. La mig tidigt och sov ut idag, la några goda masker, åt frukost och tog en lång promenad i solen till gymmet! På vägen hem träffade jag upp Sebastian och drack en smoothie i solen som t o m VÄRMDE iiiihh. Satt i enbart munkis och njöt. Tvättat, diskat, lagat mat och snart tänkte jag göra iordning mig för Mello-myskväll med tjejerna igen!! Nu håller vi alla våra små tummar för att detta väder håller i sig?! Tänkte nämligen upprepa denna succédag imorgon igen och vore gött att *catch some rays* så att säg.

Maskerna ovan är patches från TonyMoly och Rodial. Gillar dem skarpt även om det är störigt att man bara får en eller ett par stycken per förpackning! De är väldigt, väldigt återfuktande. De ska väl egentligen vara antiage och depuffing och andra trendord men jag tycker mega-återfuktning duger just fine just nu!

Obs om någon hann se att jag och Ida skulle spela på Boqueria ikväll kan jag ge heads up att det är inställt! Så ni vet bara. Vi behövde boka om så jag hojtar till när vi har ett nytt datum!

3 kommentarer | “Patched up”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Ska man inte ha tony moly masken åt andra hållet? Så att näsvingarna och munnen ”hakar i”?

    1. Kristin Zetterlund skriver:

      Haha JO jag är rätt säker på att jag hade den fel!!

      1. Johanna skriver:

        Whatever needs a little moist I guess ;-) Jag hade lagt den som ett lapptäcke i pannan min

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp