Dream’s Bed

8:25 10 Mar 2017

En av sakerna jag ÄLSKAR med att blogga för just er är när ni tipsar mig om grejer! Ni är 11 av 10 gånger så spot on så det finns inte??? Det är på riktigt ALLTID helt rätt ute eller att jag redan upptäckt det (musik, serie, kläder, u name it) men inte hunnit blogga om det än bara. Det måste vara för att ni känner mig och min smak så utan och innan efter alla dessa år att ni känner det på er, när nåt skriker Zäta! Och efter all tid av mitt tjötande om tips till er värmer det en hel del att få tillbaka.

Som häromdaga fick jag en kommentar om låten ovan! Min favoritartist The-Dream skrev ”Bed” till J. Holiday redan 2007, king som han är. Men det finns en demoversion där han själv sjunger den som cirkulerat ute på ~nätet~ och den tycker jag så klart är far superior J’s pga besatt av Dream…………………. helt normalt………………….

Men! Som king-läsaren Alice påminde mig om så spelades en version av Bed där Dream sjunger på Kanye Wests Yeezy Season 5-visning. Jag hörde den under klippen som dök upp efter visningen och blev helt till mig men glömde helt att kolla upp det efteråt. Så tack Alice <3 Och låten är SJUTTON MINUTER LÅNG!! Precis som alla mina drömmars Dream-låtar är!! Nej men hörrni den är för perfekt? Jag sitter med rysningar genom hela??? Urtypisk Dream-story och alla hans signaturer i sång och melodier men tonsättningen courtesy of Kanye bryter av så magiskt här. Får en att undra varför dessa öht släpper låtar kortare än 17 minuter!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg