Jippie, nytt jobb!!

7:44 1 Apr 2017

Halloj gänget!! Har inte kunnat logga in på bloggen på ett par dagar därav tystnaden. Jag har ju roliga nyheter t o m!!!!

Igår var nämligen mitt sista dag på jobbet! Jag har haft ett galet roligt år på Fazer, det roligaste någonsin faktiskt. Jobbat med SÅ underbara människor, fått chansen att jobba med så sjukt spännande projekt och verkligen aldrig haft en tråkig stund med det gänget. Ätit otroligt mycket av världens godaste godis och choklad också!! Inte direkt en nackdel heller haha. Jag lyckades dock bli sjuk till igår så var halvkass på min egen avtackning. Vad är oddsen liksom??? Ughhh jag kommer verkligen sakna alla.

Men nu är det så här! De hörde av sig från & Other Stories och ville jobba med mig. Så från måndag kliver jag på som Digital Marketing Manager där! JAPP, livets jävla drömjobb!!!! Jag svävar fortfarande på moln och fattar knappt att det är sant men tydligen så är det det. Inte optimalt att ladda upp inför nystarten med en sjukishelg men men jag cämpar på. Är så sjuuukt laddad och lycklig!!

PUSS O KRAM mina hjärtys, följ med på min nya, roliga resa vetja!

6 kommentarer | “Jippie, nytt jobb!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Paula skriver:

  Men wow, fyfan vad coolt! Stort grattis du, är helt övertygad om att du kommer göra ett megabra jobb!

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   Tack gullis!!! <3

 2. Sofia skriver:

  Grattis Kristin, och Grattis till & Other Stories!
  Så kul!

  1. Kristin Zetterlund skriver:

   Tack! <3

 3. Sofia skriver:

  Wow! Hur får man såna coola jobb som du (förutom att vara en supercool person då :))?

 4. The SEOSpot skriver:

  Thanks for sharing this amazing content. Your information is really very outstanding to read.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg