Ny väska, vårkänslor & feng shui

5:52 2 Apr 2017

Snapshots från helgen! Ställde in nästan alla planer för att kunna vila ut ordentligt och friskna till helt. Tydligen behövdes det groVT då jag sovit typ 11h både fredag och lördag!!

Älskar min nya tote från Accent x Whyred-samarbetet! Perfekta vardagsväskan och den fick följa med denna lugna helg också.

Nog för att innergården inte är svinkul just nu MEN hur lycklig blir man inte av färgklickarna i rabatten tho!!!

Jag ställde in alla helgens planer vad gällde träning för att foka på att bli frisk. Vad jag däremot hann med var Vårrensningarnas Vårrensning av garderoben och vinden! Vad jag inte tänkte på var ju att det var ett jävla träningspass i sig, så jag är heeeelt slut ändå hahah. Nu har jag verkligen rensat för drottning och fosterland så min feng shui är hella good.

Den enda aktiviteten jag var tvungen att prioritera i helgen var självklart min bryntid på Benefit Brow Bar! Gud vad jag känner mig fixad efter bara den lilla halvtimman och det håller i flera veckor. Något så enkelt som gör så mycket!!

2 kommentarer | “Ny väska, vårkänslor & feng shui”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. abcya skriver:

    Thanks for your sharing! The information your share is very useful to me and many people are looking for them just like me! Thank you! I hope you have many useful articles to share with everyone!

  2. t rex run skriver:

    nice bag. But I also really like to see you, a very beautiful girl. thank you very much!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp