More everyday heroes

7:45 13 Apr 2017

SOM ni vet att jag älskar vardagshjältar!! De som underlättar för oss om morgnarna ni vet.

Jag var på frukostevent med Anastasia Beverly Hills för ett tag sen och har testat lite produkter från dem efter det. Har redan en del favoriter därifrån, brynkit och glowkit ofc, men dessa ovan hade jag inte testat. Hört godt om bl.a deras läppglans men WOWY!! Så underbara. Riktiga vardagsfavoriter. Jag kör ju oftast matta läppar for evening face wear, men det känns inte lika bekväm dagtid tycker jag. Men dessa var rejält återfuktande och perfekt pigmenterade. Verkligen bra med färg men inte för skarpt. Och dessa färger passar perfekt med – åtminstone min – hudton. Favoriten är ”Vintage” som bärs i ovan selfie, även ”Maui” gillade jag som är en lite mer lysande korallfärg! Det senare brukar inte locka mig men den här var verkligen något annat!! ”Vintage” är den perfekta ”mer av ens egen läppfärg”-färgen som man alltid letar efter.

Ögonpaletten använder jag de två översta till vardags, för mig är de verkligen helt perfekt neutrala vardagsfärger. Enkla att blanda, lagom pigmenterade och sitter putt hela dagen! De svarta och blå-metallicfärgerna har jag inte hunnit testat på än men jag längtar efter att testa en god smokey eye men dem faktiskt. Överdoserade på smokey eyes i mina younger 20s men jag blir faktiskt sugen nu igen!!

Ska lyckas fånga när jag bär båda skuggkombosarna på bild bara så ska ni få se! Kanske inte direkt blir en smokey eye en vardagsmorgon meeeeen man ska aldrig säga aldrig om det är något jag lärt mig i beauty- och livsväg??

En kommentar | “More everyday heroes”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp