Solen, snön och tusen kg godis

1:13 14 Apr 2017

GLAD PÅSK mina älskade kycklingar!!!

Kolla min utsikt igår från kontoret, ut över vackra vattnet som glimrade i solen……….. vs. idag i Örebro där det TOKSNÖAR :(( Mamma hade planterat fina vårblommor på balkongen men de har ju basically dött nu. Stackars mamma som gjort så fint!!

Nedersta bilden ser ni dagens outfit alla påskdagar. Det här så här jag rullar när jag är hemma och hälsar på i Örebro. 24-7! Och jag äter så mycket godis. JAG ÄTER SÅ MYCKET GODIS. Har ju varit duktig sen jag slutade jobba med godis och inte kan trycka i mig lika mycket hejdlöst om dagarna. Det är som om jag sparat mig för påsken omedvetet?? Satt vid en barnfamilj med små ungar på tåget hem och jag hade köpt en hel kasse med godis, choklad och MER. Satt och tryckte skiten som om det inte fanns en morgondag och kände lite att guu det här är ju inte så schysst mot föräldrarna, barnen kommer ju tjata ihjäl sig om godis från dem nu, typ varför får hon och inte vi. Men samtidigt……………………….. :))) Var sen tvungen att vänta med middagen på kvällen för att jag var så godismätt. Sen la jag mig ännu mer godismätt på natta. DET är påsk för mig hörrni.

Nu ska jag bara glida runt i morgonrock och mjukisbyxor ett par dagar. Rehaba, sova ut, äta mer godis, mysa loss. Hoppas ni får en skön påsk ni med!!!

En kommentar | “Solen, snön och tusen kg godis”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Of course, your article is good enough, baccaratcommunity but I thought it would be much better to see professional photos and videos together. There are articles and photos on these topics on my homepage, so please visit and share your opinions.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG