Budgetbabies

8:15 5 Maj 2017

Innehåller adlinks

Jag har ju lovat att visa mina senaste budgetfavoriter! Dessa kommer nämligen från H&M Beauty, som jag hittills inte testat så mycket från faktiskt men dessa har snabbt raceat upp som riktiga favoriter i Casa Zäta.

  • Superfine browliner i ”Chocolate brown”! Väldigt tunn och behändig brynpenna i lagom hårdmjuk konsistens för att appliceringen ska vara så där supersmidig. Men sååå pass tunn att den ger betydligt bättre kontroll än de flesta pennor jag testat! Med en borste på andra sidan så att man kan jämna ut resultatet också. Ni ser skillnad på mitt högra vs. vänstra bryn på selfien!
  • Puderrouge i ”Pink Peach”! Rätt rejält pigmenterat men så länge man tar lagom lite är det lugnt. Perfekt blanding mellan korall och rosa, just denna nyans också! Så lätt applicerad och blir jämnt resultat. Bär den i ovan selfie!
  • Halo Illuminiser Highlighter i ”Champagne gold”! Denna har jag hört såååå mycket gott om sååå länge. Nästan så jag sänkte mina egna förväntningar för att SÅ bra kan ju inget vara. Men jo alltså!! Jag är så pass såld ska ni veta. Den begieguldiga nyansen funkar fint till vardags när jag bara duttar på några fläckar men funkar minst lika bra att köra flera lager för att MAXA när det väl gäller. Meeegabra skimmer!!!

PS. vad tycker ni om min misslyckade post-BUS-hand…………………….. Är rätt fläckig och fin just nu, men alla mina SPF-queens vet ju att det är vad som gäller amirite??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp