Fenty Friday

5:35 7 Maj 2017

Vad som skulle bli ”en lugn helg” turned out not so much?? DJade med baby Ida i fredags och premiärade en Fenty x Puma-topp (adlink) som jag köpte i någon slags raging spending spree som jag gick på när kollektionen släpptes. Jag kunde inte INTE?? Ni vet ju gott och väl om min kärlek för Rihanna vid detta laget och vad gör man inte för att stötta och reppa sin fave!!

La mycket kärlek i maken också, kände att det behövdes för att optimera toppens färg och form. Bröt av det gröna med guldskuggor och rosa läppar! Den är rätt kort, något jag upptäckte när jag dansade på en scen och vevade med nävarna medan jag spelade skivor………….. Obs hade ofc bh under men det var en läxa lärd ändå :)) Parade den med min gamla men oh so trustworthy kjol från Rebecca Stella.

Efter fredagens roliga gig planerade jag att ta det lugnt resten av helgen som sagt men så blev det inte riktigt. Men mer om det sen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg