En snabbvisit i London!

6:39 17 Jun 2017

Jag har ju befunnit mig i London fram till igårkväll på jobb! Tänkte visa upp lite highlights och småtips <3

Vid incheckning frågade dem om jag hade någon preferens: bad eller dusch? Alla som känner mig vet att det bästa jag vet uber alles är BAD!!!!! Blev helt knäsvag när jag insåg att jag skulle få ett sådant. Tillbringade prick varje sekund jag inte jobbade i denna :)) Ungefär………………

Supermysig restaurang och fik; Clerkenwell Grind! Kolla hur fint mitt hår passade in med deras helrosa badrum och säg hej till min kick ass kollega Maria :D

Vi bodde tio meter från Marble Arch, som jag sen tidigare endast hade koll på vad gäller butiksutbudet (ehem), men som faktiskt bjöd på oväntat mys?? Gick man uppåt från shoppingstråket fanns otroligt gulliga gator fyllda med småbutiker och fik.

Åt så gott japanskt på Kurobuta!!! Nedersta är en tonfiskpizza (!) med något krispigt bröd under sliceat och tonfisk-sashimi med gotta på. Smalty i munnen.

Hello Arket som snart öppnar vid Covent Garden!!!

Vid ett frukostmöte passade jag på att ta något superfräscht då London i övrigt bjuder på så mycket friterat (det är ju alltså vad jag VÄLJER och inte direkt under tvång meeeen ni fattar). Detta supergoda på grymma indiska stället Dishoom!

Min kärlek till denna sjuka läsk vet inga gränser. IRN BRU refill mellan mötena!!

Man kan inte INTE dra en fish & chips when in the UK?? Denna var pangbra på gastrouben The Grazing Goat!

Inte nog med bra möten och god mat överallt – vädret var SÅ bra??? London liksom, whodathunkit? Kunde verkligen vara sommarklädd vilket var härligt.

t-shirt, kjol, ballerinas – & Other Stories, väska – Balenciaga, solglasögon – Céline, halsband – Jane Koenig

Innehåller adlinks

2 kommentarer | “En snabbvisit i London!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linn skriver:

    OMG vad är det för prickigt på andra bilden? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG