Why is it so hard to accept the party is over?

9:34 18 Jun 2017

Waaa yes!! SZAs efterlängtade debutalbum ”Ctrl” släpptes nyligen och OOOMMM den går på superrepeat här hemma?? Yessur! Låtarna är såna att jag somnar med dem på hjärnan och vaknar med dem på hjärnan. Trollbinderi!!

Jag tycker alla låtarna kompletterar varandra helt perfekt och kan knappt ens välja favoriter för att albumet i sin helhet är så flawless?? Så ärligt, själfullt, vackert och träffsäkert! Det är något med hennes röst, i dono, den gör att hon känns så relaterbar på något vis?? Hon känns så real, med real issues som vi alla går igenom. Drew Barrymore, Love Galore, Anything, Normal Girl känns som att de träffar lite extra rätt för mig iaf.

Lyssna och älska!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp