You just might make me faithful

8:12 29 Jun 2017

HALLOOOOJ två goda sommarhits! Inne på precis samma spår dessutom, den amerikanska (och kanadensiska…….) taken på en chill island vibe :))) Och so SUE ME in white girl court men givetvis älskar jag skiten ur detta.

Drakes låt ”Signs” verkar vara en singel mest på kul (noll källor på detta men det KÄNNS så right). Medan The-Dream hävdar att ”Summer Body” är första singel från hans looooong awaited album LoveAffair – som han 2010 hävdade att han skulle släppa 6-7-2011. Detta är något som hans fans ALDRIG låter honom glömma och som jag rent ut sagt ledsnat på själv, undrar hur pass kräkig HAN måste vara då??? Så går det kanske när man lovar för mycket och har en stark tendens att följa sina *kreativa whims*. Jag har nästan slutat hoppas på LoveAffair men nu kanske det ändå blir nåt va? Ni lär ju märka om så fallet i denna blogg i alla fall :))

En kommentar | “You just might make me faithful”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Hellu!

    Eftersom jag brukar hitta bra musik här hos dig tänkte jag nu ge tillbaka lite och tipsa om Ikhana. Speciellt låten Tshirt…fantaaastisk!
    Tack för en härlig blogg :-)
    Kramiz / Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp