But I’m still nice, at least that’s what I think

8:18 5 Jul 2017

SUMMER SOUNDTRACK ALERT

Helvvv vilken go skiva som Calvin Harris har släppt nu då alla goa hits från våren samlade + ett helt album fyllt av prick lika feta låtar. ”Funk Wav Bounces Vol.1” zzz vilket jävla namn men min storfavorit är ”Cash Out” by far men älskar även de mer chillade låtarna som ”Faking It” med <3 Kehlani <3 och ”Hard to Love” som levererar feta lines som ”I’d rather be hard to love, than easy to leave” och ”I like being ugly, that way if they love me I know that they love me for real”.

Förutom kingen Kehlani är det rekordtunga features här hörrni. Giving us some Nicki Minaj, Future, Frank Ocean, Migos MED FLERA MED FLERA! Inte direkt snålat på artistbudgeten ser man – tur för oss då!! Nämen hörrni det är bara att lyssna på så har vi ett gemensamt soundtrack till sommaren 2017 tycker jag. Länge leve funk :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp