LoyaltRih

5:57 31 Jul 2017

Jag var aldrig direkt LIVID över Kendrick Lamars ”LOYALTY” featuring Rihanna, jag tyckte den var mysig, absolut inte dålig. Men så släppte de videon nu and I am officially shooketh.

Det krävs kanske inte tusen gissningar över att det som drar min uppmärksamhet är the badgal herself, men jag måste ändå säga att videon överlag är otroligt imponerande?? Effekter och skit precis som en långfilm! Men främst trillar jag så klart baklänges av Rihannas king style, både i utstrålning och i lewks.

Sekvensen när de rajjar loss i bilen ger mig ett sånt där akut sug i magen efter att bli hennes bästis – något jag får till och från. Men det är såna där små glimtar som verkligen DOES IT. En liten inblick i hur det är att hänga med henne!! Ser inte direkt trist ut som ni märker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp