Kräftskiva, ösregn och hemmagjorda biskvier

12:25 7 Aug 2017

Inte de skarpaste bilderna från min helg men de kommer från hjärtat och är packade med kärlek!! Vi var i Dalarna på min bestie Johns landställe och passade på att ha kräftskiva dessutom! Bara årets bästa mun-händelse.

Han och hans tjej Isabel hade varit där ute i över en vecka och det var pangväder och bad varje dag – fram tills att vi kom! Då ÖSREGNADE det precis hela helgen. Söndag runt lunch var det uppehåll och då passade i alla fall jag på att bada, även om de andra tokstollarna gjorde det i regnet också (ni ser de små prickarna i vattnet på bilden av utsikten?!). I övrigt har vi ätit oss proppmätta mest hela tiden, utöver kräftorna så var det pajer, marängsviss och hemmagjorda biskvier (!! mitt godaste bakverk). Vi testade på att köra charader men det var tydligen alldeles för komplicerat då alla hade olika regler + att NÅGON är lite för tävlingsinriktad för att sånt ska bli kul………………………………. Nej, det kanske är bättre att hålla sig till beprövade aktiviteter så som snapsvisor och late night discodans??

Är såååå uppfylld av kärlek efter denna myshelg med min egen ihopsnickrade lilla extrafamilj! Brännan fick sig en törn, men det får väl gå ;)) <3

2 kommentarer | “Kräftskiva, ösregn och hemmagjorda biskvier”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mira skriver:

    Kristin!! Hjälp plz! Ska på mitt livs första bröllopsfest med en ”äldre” skara människor och vill för guds skull klä mig rätt. Det är tema fest. Jag vill vara snygg, känna mig vuxen och köpa mig en FIN men lite rolig klänning. Får panne av kroppsstrumpor till klänningar så gärna något vippigare eller lösare. Kan tänka mig att lägga ca 1000 på en klänning. Förslag? Du är alltid så fin på fest! Tacksam för hjelp <3

  2. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp