Tobak, kokos & oud – parfymfavoriter!

9:36 8 Aug 2017

Innehåller annonslänkar

Kingen Annahita postade idag en bild på Havana Blues eau de toilette från & Other Stories och det påminde mig att jag länge tänkt visa opp mina personliga storfavoriter av dofter därifrån! Y’all know att jag är partisk pga jobbar där MEN som ni också borde veta så har jag använt deras dofter bra längre än så och varit trogen märket i ÅR. Har alltid tyckt att de håller riktigt bra kvalitet och är sjukt prisvärda.

Just nu är dessa mina tre storfavoriter som jag varvar precis jämt:

  • Havana Blues. Patchouli, tobak, jasmine och citron! Vet ni att denna kan jag inte beskriva bättre än att den doftar som en riktigt het kille. Straighta tjejer blir helt TILL sig när de kramar mig och känner doften??? Ink jag själv……………….. när jag bär den själv……………. På riktigt!! Det kanske låter konstigt att vilja bära en parfym som gör att det pirrar till för en själv men nää det tycker faktiskt inte jag alls. Går runt helnöjd med denna kan jag meddela!
  • Perle de Coco. Vanilj, kokos och kola! Denna är SUPERSKOJ för mig då jag 1) alltid hatat kokos!! doften, smaken, allt bara blä *unpopular opinion* och 2) knappt gillat söta dofter nånsin, allt med vanilj och skit har gått fetbort i alla tider. Tills lilla Perle de Coco came along! Tog mig helt på sängen men jag älskar den. Så otroligt varm, härlig och somrig!! Inte alls sliskig och godisy, även om man kan tro att den borde upplevas så med tanke på noterna. En superkul och välkommen spelare i min proppefulla parfymhylla!!
  • Nocturne Parisienne. Oud, amber, plommon, rosépeppar, cederträ och saffran! Här har vi en mer klassisk s.k Zätaparfym. Dessutom är den just en äkta eau de parfum! OCH med puff-grej!! Ja vad fan kallas det, jag vet inte. Känns otroooligt lyxigt och doftar likaså. Denna är betydligt mer tung, kryddig och som namnet föreslår: för kvällstid. Känner mig som en femme fatale deluxe när jag bär denna – oops kom på att jag ÄR en sådan, men ni förstår hur jag menar.

Måste tyvärr meddela att Stories inte säljer sina parfymer online just nu, så än så länge finns bara roll-onerna + alla bodyprodukter i samma doftserier! Men allt finns så klart i butik, så ni får pallra er dit för att testa <3

För bodyprodukter är mina favoritdofter Arabesque Wood och Fleur de Mimosa! Även dessa har jag använt långt innan jag började jobba där, tröttnar verkligen aldrig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp