Jag skimrar av Fenty Beauty!

9:31 14 Sep 2017

Äntligeeen Fenty Beauty IRL <3

Kan vi först och främst take a moment för att uppskatta serien och utbudet i sin helhet? Foundation i FYRTIO nyanser?? Att det ens blir en grej att reagera på idag säger så mycket om marknaden och utbudet för ppl of color. Något en annan bara kan ta för givet, att hitta en damn foundation, en sån GRUNDLÄGGANDE grej inom beauty, är liksom en kamp för så många!! Men självklart hör Rihanna bön.

Ryser av välbehag av denna bild som @fentybeauty la upp på deras Instagram!!!!!!!!

Nu har jag tyvärr inte testat just foundationen då jag knappt använder mig av den produkten öht. Däremot gick jag loss på – what else – highlighters! Jag köpte highlighterborste i to-go-modell, puderhighlighter och ett stick! Alla stix, inkl borsten, har magneter i sig så de sätter ihop sig så där cute som på min översta bild :’)

  • Portable Highlighter Brush är liten och go, smidig och snygg. Funkar fint?? Ja det är en borste liksom. En fin sådan. Kanske mest köpte mitt under en Rihannapsykos :))
  • Killawatt Freestyle Highlighter i ”Lightning Dust/Fire Crystal” är bombbb highlighter i puderform. LD är den vänstra och är betydligt mer en subtil vardagshighlighter. SKOJA jag har självklart maxad highlighter även till vardags om jag så vill, men vill man ha mer subtil hemma eller ute eller wherever så är denna bra. Smågyllene färg! FC däremot är STARK och kallare till färgen och jag älskar den.
  • Match Stix Shimmer Skinstick i ”Confetti” är ett multistick som går att använda till att highlighta precis vad du vill. Och den är SYRÉNLILA!!!!! Blev helt knäsväg rätt ut inne på Sephora?? Hon i butiken ba den är så fin på läpparna………. Ursäkta!!!! Det är tips som det som får en att aldrig vilja lämna den jävla butiken. Om ni ser mig inom kort med ett helt lilaskimrande face inom kort så vet ni vart ni ska gå för att klaga. Längtar efter att få kladda ordentligt med denna!!

Innehåller annonslänkar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp