Strong is the new – SKOJA!!

6:38 16 Sep 2017

Igår var jag på ett pass pilates wheel på Studio Levels efter jobbet! Ganska göttig avslutning på en arbetsvecka ändå?? Svinkul pass med så mycket balans och stretch också.

Jag har för övrigt verkligen märkt att jag har blivit SÅ mycket starkare de senaste månaderna?? Har fan varit duktig med träningen och det känns så himla kul att märka skillnad. Pilatesövningar jag aldrig kunnat göra innan är nu basically helt görbara? SÅ härlig känsla?! Jag bygger inte direkt muskler då jag inte har anlag för sånt och det struntar jag egentligen i, men att bara känna sig starkare och utvecklas är underbart!!! Vad man än gör gillar man ju att känna utveckling men jag har ärligt talat aldrig gjort det med träning så ofta utan mest legat på någon slags grundnivå och tuggat och nöjt mig. Går nu på olika typer av pilatespass och liknande genom Swiftr, det är ju min favoritträning och alltid varit, även om det är kul att variera med annat.

Stronger than yesterdayyyy now it’s nothing but my wayyyyy <3

En kommentar | “Strong is the new – SKOJA!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. avajames skriver:

    I am glad to see this blogs thanks for sharing. Check this also for saving budgeting ideas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg