Je suis retourné!

4:18 2 Sep 2017

Bonjour hjärtys!!!

Nu är mamma hemma igen från Paris och jobb och gud vet vad (jo: ost!). Jag stack dessutom first thing imorse till Örebro där min kille befinner sig för tillfället då jag hade alldeles för grov abstinens för att inte, trots tröttma. I’m such a cutie right!!

Tänkte recappa Paris för er nu :)

Av en slump var min kollegas bror i stan med några kompisar, varav en bodde i stan. Vi svängde förbi på drinkar och låt oss säga att lägenheten var den ABSOLUT sjukaste jag sett i hela mitt liv. Aldrig sett något liknande knappt ens på film typ?! Går inte att återberätta men självklart var jag the creep som smygfotade loss även om jag är uncreepy nog att ofc inte lägga ut :)) Här har ni deras helt vanliga trapphus i alla fall!

TIPSar om Hotel Panache, en liten underbar pärla man kan bo och äta på. Toppenfrulle (för att jag alltid bara äter pain au chocolat + melon på alla frukostar ever, på rikt) samt superfräscht, cute af och JÄTTEsköna sängar – något man absolut inte ska ta för givet *lesson learned the hard way från Italiensemestern*.

REDO ATT TA PARIS MED STORM!!!! ahahha skoja men här skulle vi ut och äta en kväll. Självklart klänning (slut, men en superlik finns här) och skor från & Other Stories, väska från Gucci.

Världens bästa team plåtar en kommande kampanj på stadens gator!

Entré, trappuppgång och utsikt från & Other Stories Parisateljé :””) Lyckotårar smyger sig fram av hur otroligt vackert det är överallt och framförallt här!!

Skrek faktiskt högt när jag kom in i ett rum med BARA byggklossar för skor. Är du modenörd är det omöjligt att inte bli helt tagen av detta???

Parisateljén är två våningar och liksom ”rund” (??) runt en innerdel, ja skitsvårt att förklara men tog en bild in mot andra sidan här i alla fall. Så coolt!

Nej men tjena?? Vi gick ut och åt middag igen. Återigen iklädd klänning och skor från mitt jobb! Men vad trodde ni hahah.

Vi åt på Le Grand Colbert! Superduperfranskt och jättecool lokal. Och god mat!! Rekommenderas.

Sista dagen i ateljén och jag gick loss lite på våra kommande höstgrejor. Fick feeling och provade en basker även om jag inte tycker att jag kan pull it off??? Men önskar verkligen. Samt min stora dröm om denna höstkappa i fuskpäls. Finns inte ord för hur mycket jag älskar den!!! Köar redan nu utanför en Stories-butik (eller så fort jag är tillbaka i stan……….. tyyyp).

Älskar min vita blus som känns very french (hihi turist som fick fransk feeling som sagt) och jeanskjolen använder jag cirka varannan dag tbh. Ni förstår givetvis att även detta kommer från & Other Stories! Blir ju lite så när man jobbar med modä som man älskar. Synd bara att ”all” min sommarfärg (not a lot to begin with men ändå) redan är puts väck. Brun utan sol eller strumpbyxor – befinner mig just precis nu i gränslandet.

Innehåller annonslänkar

En kommentar | “Je suis retourné!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. jessica. skriver:

  Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: {drogunduspellcaster@gmail.com} om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Lotteri stava / Lycka stava
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Äktenskapsstavar
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. graviditetsförlopp
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner
  11. Förbjudande stavning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp