Fenty Beauty, here we go!

7:23 3 Sep 2017

Du kan lämna lokalen redan nuuuUUU om du inte SKREK TF RÄTT UT när Rihanna släppte sin promovideo för Fenty Beauty!!!!! Kollektionen släpps redan 8 september på Sephora – har inte hängt med på om det gäller vår svenska sådana också iiih??

Otroligt snygg sexig stark cool och PROPER jävla represenation bland modellerna <3 <3 <3 Man blir faktiskt lycklig helt och hållet inombords av att se något så här fulländat. Bland tjejerna finns dessutom en av mina största Instaloves, modellen Duckie Thot! En sån där gudagåva till person som förgyller ens flöde med sin bjooti.

Denna video var väl lite mer av en mood setter än att gå in på the deets. Men helvvvv så jag längtar till när det blir lite mer produktspecifikt??? *makes room for min 711e highlighter i badrummet*

En kommentar | “Fenty Beauty, here we go!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. jessica. skriver:

  Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: {drogunduspellcaster@gmail.com} om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Lotteri stava / Lycka stava
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Äktenskapsstavar
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. graviditetsförlopp
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner
  11. Förbjudande stavning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp