Date night, Future & Fenty

6:55 15 Okt 2017

Tidigare i veckan hade jag och Kalle en date night! Och en date night á la oss är att gå på Futurekonsert :)) Sällade med mina kollegor Caleb och Catia dessutom så det blev lite dubbel trubbel. Konserten var bra men sååå kort?? Kanske 45 minuter. Future har liksom cirka sex album, flera collab-album och hella många mixtapes. Man’s got material med andra ord!! Så 45 minuter kändes lite snålt. Men konserten drog igång sent af så denna rockmormor hade tillslut inga större problem med att det inte var så långvarigt ändå……………..

Kvällen till ära reppade jag självklart Fenty För Hela Slanten, på kröppa och the face look by her beauty. Toppen och skorna (adlink) är givetvis från Fenty x Puma! Tröjan finns tyvärr inte kvar då den är från förra kollektionen men kan intyga att det är den mjukaste tröjjäveln jag har. Sån där som folk vill klappa på extra efter att man kramats!

3 kommentarer | “Date night, Future & Fenty”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Amy skriver:

  Mina namn är Amy Infitdel från Texas USA, jag vill också berätta om fantastisk hjälp som jag fått från Dr ODUDUWA kan inte förklaras men måste sägas,
  Jag gick igenom smärta med herpes sjukdom i två och ett halvt år innan jag kom över Dr Oduduwa kontakt
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på ett pars blogg på internet som jag kontaktade honom eftersom jag smittades med HERPES, och min fru lämnade mig för 4 månader sedan på grund av detta.
  han gav mig en örtmedicin bot för det som jag tog enligt hans direktiv och idag kan jag säga att jag är frisk fri från herpes sjukdom,
  genom att ta sitt växtbaserade läkemedel och också han lunchar en magisk kärleksspell som återvänder min fru hemma. Jag rekommenderar Dr.Oduduwa den stora healen alla som behöver Instant lösning för att bli botad vänligen kontakta honom via e-post;
  för alla typer av sjukdomar som: HIV, KRAFT, ALS, HERPES, LOW SPERM COUNT, INFERTILITY, LOTTERY SPELL, GAY SPELL PENGER SPELL, ETC OCH OCKSÅ KONTAKTA DR FÖR EX REUNITING SPELL BÅTT EX GAY OCH EX LESBIAN REUNITING SPELL, DESS ÄR MYCKET SPECIALISERA I REUNITING COUPLES.
  Han gjorde det för mig och det fungerar perfekt, jag är 100% säker på att tro att det kommer att fungera för dig mycket bättre.

 2. Ronika skriver:

  Date night future fenty, This is something that’s i got over this web page.

 3. preetiroy skriver:

  By looking at this wonderful article, you are giving us inspiration, inspiration. The extraordinary degree that’s scattered here is https://www.ishagarg.in/ amazing. It helped me to refine a ton. A responsibility of gratitude is for your efforts and support, keep sharing such things for each situation. Your blog is appreciated !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp