Tryffelpizza, beautystories & perukfest!

10:35 16 Okt 2017

Aaaah måndag, sweet måndag. Said no one, ever!! Men här sitter vi likväl. Jag tänkte blicka tillbaka till helgen och se hur gos och kul jag hade det.

Fick så kallad feeling efter jobbet i fredags och ville inte alls gå hem och chilla direkt. NEJ, några öl och en tryffelpizza skulle ner i min mage på Taverna Brillo först!! Sen rullade jag hem och sov som en prinsessa.

Har för tillfället KATASTROFAL hud så jag körde en liten bjootysession på min Insta Stories som verkade uppskattad! Håll utkik för flera sessions säger jag bara. Eller håll helst utkik efter att min hud slutar vilja dö först och främst…………………..

ÅHH jag fyndade dessa Adidas NMD (adlink) på rea på & Other Stories och är lätt besatt!! De är mörkblåa men det syns inte på bilden så klart. Skorna har världens bästa Boost-sula som ni vet att jag älskar. Och ja, en är väl lättköpt så där men alltså GULLIGA PRICKAR på coola sneakers hallooooj vilket recipe for success.

På lördagen var vi ett gäng som drog på perukfest! Eftersom min kille inte hann fixa sin för att han var bortrest så turades vi om med min Morticia Addams-modell. Han passade fan sjukt bra i den och använde det som argument för att han ska spara ut håret långt (något han tycker är jättekul att reta mig med för han vet att jag blir galeeeen).

SEN ska ni höra och häpna. Vi drog till nya gayklubben Backdoor och herreminjeeee vilket ställe!!! Rockmormor var ute till FEM och stängde stället!? Dansade på dansgolvet heeeela natten lång för det var bara omöjligt att inte. Helt magiskt ställe och jag längtar redan tillbaka till nästa gång det blir dags. Måste bara återhämta mig först……………………..

4 kommentarer | “Tryffelpizza, beautystories & perukfest!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Severina skriver:

  Hej Kristin!! Jag blev helt kär i dina prickiga pjucks. Måste nog treata myself med ett par. Hur är de i storleken? Små? Stora? Helt normala? KRAM

 2. Amy skriver:

  Mina namn är Amy Infitdel från Texas USA, jag vill också berätta om fantastisk hjälp som jag fått från Dr ODUDUWA kan inte förklaras men måste sägas,
  Jag gick igenom smärta med herpes sjukdom i två och ett halvt år innan jag kom över Dr Oduduwa kontakt
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på ett pars blogg på internet som jag kontaktade honom eftersom jag smittades med HERPES, och min fru lämnade mig för 4 månader sedan på grund av detta.
  han gav mig en örtmedicin bot för det som jag tog enligt hans direktiv och idag kan jag säga att jag är frisk fri från herpes sjukdom,
  genom att ta sitt växtbaserade läkemedel och också han lunchar en magisk kärleksspell som återvänder min fru hemma. Jag rekommenderar Dr.Oduduwa den stora healen alla som behöver Instant lösning för att bli botad vänligen kontakta honom via e-post;
  för alla typer av sjukdomar som: HIV, KRAFT, ALS, HERPES, LOW SPERM COUNT, INFERTILITY, LOTTERY SPELL, GAY SPELL PENGER SPELL, ETC OCH OCKSÅ KONTAKTA DR FÖR EX REUNITING SPELL BÅTT EX GAY OCH EX LESBIAN REUNITING SPELL, DESS ÄR MYCKET SPECIALISERA I REUNITING COUPLES.
  Han gjorde det för mig och det fungerar perfekt, jag är 100% säker på att tro att det kommer att fungera för dig mycket bättre.

 3. HP is one of the best printer Manufacturer company in the world and they provide best and rapid customer service. Call HP printer Customer service number to get help with all problems related to HP Printer.

 4. AOL offers a range of integrated products and properties including communication tools, services and subscription packages. http://www.aol.com offcial site is official website of AOL, here you will find solutions for your all types of AOL products.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp