Fast Track Tan

12:10 21 Okt 2017

Ummmm på tal om att jag inte fattat att jag ska resa bort ya know??

Det innefattar ju så klart även det faktum att jag är helt utan någon form av pigment på kröppa. HMM den lilla detaljen ja. Och tydligen är det +30 grader i Los Angeles right about now så att helt sonika täcka mig kommer inte flyga (och är inte direkt min stil heller men…………………).

När jag insåg hur lite tid jag hade till takeoff sprang jag till NK och bad om deras mest effektiva brun utan sol för en blek som snabbt vill bli oblek, inte lukta _helt_ förjävligt och inte kosta _helt_ förjävligt. Mind you att denna ekvation inte direkt är en enkel sådan!!

Tjejen i kassan tipsade mig om James Read Express Bronzing Mousse Face & Body. Köpte den t o m i Medium/Dark i något slags delusional moment?? MEN! Den har fanimig varit huuuur bra som helst. Luktar faktiskt minst av alla BUSar jag haft och då brukar jag mest köra på såna som ger gradvis färg som väl ändå borde vara ”mildare”. Denna kommer ut helt MÖRKGRÅ ur förpackningen så det kändes lite läbbigt ett tag, men den går in fint i huden och blir väldigt jämn. Då ska tilläggas att jag är sjukt kass på att smörja jämnt, är alltid lite randig och gosig om somrarna när jag BUSar som mest ;))) Har fått bra med färg men ändå inte alls överdrivet! Priset är också helt ok, hoppas den är dryg af bara.

Jaja jag ville bara ge (osponsrat) tips om det är fler än jag som har bli-brun-snabbt-panik! Eller vill förebygga från att få det heheh. Förutom på NK såg jag att den finns att köpa på käraste Skincity!

En kommentar | “Fast Track Tan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. THERESA skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: [drogunduspellcaster@gmail.com] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom [drogunduspellcaster@gmail.com]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp