See u soon, LA!

9:50 20 Okt 2017

Lagom till att kylan är här på rickeluring så rör jag mig mot varmare breddgrader! Något jag själv lite har förträngt tyvärr, trots att det är himlans götta, för jag har så mycket annat att tänka på. Typ N U, dagen innan, kommer jag på att just fan jag åker ju till Los Angeles imorgon ja?? Perfekt, jag har bara inte hunnit tvätta några underkläder eller mitt hår men det löser vi!! Packa löser jag väl på nån timma också hahahah.

Ja som ni hör är jag inte så förberedd för resan men det betyder inte att det inte kommer bli magiskt! Åker dit på jobb för massa spännande saker vi har på gång. Det skadar ju inte att få lite värme heller?! Precis när man packat undan alla sommargrejer på riktigt så ba just ja?? Plockar fram sandalerna igen jiihooooo.

Efter LA åker jag vidare till NYC en kortis över Halloween (HUR KUL!!) och sen när jag kommer hem ska ni få höra på riktigt roliga grejer. Den som väntar på nåt gott y’allllll <3

En kommentar | “See u soon, LA!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Amy skriver:

  Mina namn är Amy Infitdel från Texas USA, jag vill också berätta om fantastisk hjälp som jag fått från Dr ODUDUWA kan inte förklaras men måste sägas,
  Jag gick igenom smärta med herpes sjukdom i två och ett halvt år innan jag kom över Dr Oduduwa kontakt
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på ett pars blogg på internet som jag kontaktade honom eftersom jag smittades med HERPES, och min fru lämnade mig för 4 månader sedan på grund av detta.
  han gav mig en örtmedicin bot för det som jag tog enligt hans direktiv och idag kan jag säga att jag är frisk fri från herpes sjukdom,
  genom att ta sitt växtbaserade läkemedel och också han lunchar en magisk kärleksspell som återvänder min fru hemma. Jag rekommenderar Dr.Oduduwa den stora healen alla som behöver Instant lösning för att bli botad vänligen kontakta honom via e-post;
  för alla typer av sjukdomar som: HIV, KRAFT, ALS, HERPES, LOW SPERM COUNT, INFERTILITY, LOTTERY SPELL, GAY SPELL PENGER SPELL, ETC OCH OCKSÅ KONTAKTA DR FÖR EX REUNITING SPELL BÅTT EX GAY OCH EX LESBIAN REUNITING SPELL, DESS ÄR MYCKET SPECIALISERA I REUNITING COUPLES.
  Han gjorde det för mig och det fungerar perfekt, jag är 100% säker på att tro att det kommer att fungera för dig mycket bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp