Gagg, tryffelsashimi och Le!

7:33 8 Okt 2017

Jag har utöver den röviga vecka jag haft dessutom åkt på någon skum typ av förkylning som kommer och går varannan dag?? Men tacolov hade jag ork och energi i fredags, då hade nya appen Maitres bjudit in till middag på nyöppnade Tako!

Innan middagen hade jag och Hanna en riktig gosfest hemma hos Parisa som äntligen är hemma en stund efter tusen år av resor och inspelningar! Vi drack cava, sminkade oss och gaggade av bara helv. Precis vad jag behövde!! Sen tog vi oss till Tako och på plats bjöds det på asian fusion som var out of this world så god!! Framförallt en tryffelsashimi jag fortfarande drömmer om gahhhh. Vi slog påsarna ihop med gulliscrew Chanelle, Dida och systrarna Lejonhjärta och fortsatte vårt segertåg av KUL.

Vi tog våra cute butts till nya klubben LE på Berns! Där blev rockmormor kanske inte så långvarig just pga rockmormor men she gave it her best trots omständigheterna. Men det är väldigt himla kul med nya klubbar i stan och att det händer grejer, det behövs verkligen. Applåder!!

En kommentar | “Gagg, tryffelsashimi och Le!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. THERESA skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp