Sju låtar på sju dagar

6:16 11 Okt 2017

Noooow jag är ju inte det största PARTYNEXTDOOR-fanet egentligen men den nya EPn han släppte häromdaga är faktiskt riktigt bra?? ”Seven Days” skrev han tydligen på sju dagar och innehåller sju låtar *creative*.

Min favorit by far är dock ”Damage” featuring Halsey!!!! Herregu vad jag boppar den på repeat. Halsey är annars en artist jag knappt lyssnat på alls, men nu blir jag plötsligt väldans sugen på att upptäcka mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp